Aantrekken en behouden van vrijwilligers

Sportfederaties
Er zijn nog 25 plaatsen beschikbaar.
Inschrijven ›
Wat leer je uit deze opleiding?

Ben je een organisatie die afhankelijk is van vrijwilligers? Wil je graag leren hoe je gemotiveerde en betrokken vrijwilligers aan kunt trekken en behouden? Dan mag je deze inspirerende infosessie over het aantrekken en behouden van vrijwilligers absoluut niet missen.

Voor wie?

Sportclubs en sportfederaties die werken met vrijwilligers

Hands-up
Waar & Wanneer
Datum Locatie Tijd
24.04.2024 Online via Zoom 20u - 21u30

WIE TARIEF
Bestuurder/Club-API sportclub aangesloten bij een erkende federatie €20
Bestuurder/Club-API sportclub niet aangesloten bij een erkende federatie €50
Medewerker/coördinator van een erkende federatie €20
Medewerker/coördinator van een niet-erkende federatie €50
Ambtenaar van een sport- of vrijetijdsdienst €50
Student of docent (binnen een LO-opleiding) (op vertoon van studentenkaart) €50
Andere €50
  • Wil je graag deelnemen? Leuk! Lees hier even door bij twijfel tegen welk tarief.
  • De factuur wordt digitaal bezorgd ongeveer één maand voor de start (of na inschrijving).

Annulering

• Bij annulering meer dan 20 kalenderdagen vóór de bijscholing plaatsvindt, betalen we de deelnameprijs volledig terug.
  • Bij annulering minder dan 20 kalenderdagen maar meer dan 10 kalenderdagen vóór de bijscholing plaatsvindt, factureren we 50% van de deelnameprijs.
  • Bij annulering minder dan 10 kalenderdagen vóór de bijscholing plaatsvindt, factureren we de deelnameprijs volledig.

Inschrijven voor deze bijscholing?

Meld je aan om in te schrijven

Toon bijscholingen voor
man en vrouw in een meeting
18.04.2024
Sportfederaties
Een voordeligere prijs voor je sociaal secretariaat? We sloten een overeenkomst voor de sportsector met Partena.
teamspirit
18.04.2024
Sportfederaties
Ontdek nieuwe initiatieven en overleg met federaties hoe zij bepaalde thema's aanpakken.
Groep vrienden eet spaghetti
20.04.2024
Gent
Sportclubs
Dé bijscholings- en ontmoetingsdag voor sportclubbestuurders. Met interactie & een heus spaghettifestijn!
Man en vrouw fitnessen samen
23.04.2024
Sportclubs
Welk beleid kan een sportclub ontwikkelen om een veilig sportklimaat te creëren?
meisje op skateboard in indoor hall
24.04.2024
Antwerpen
Sportfederaties
Van plan om projectsubsidies aan te vragen? Vuur je vragen af op experten én ga in dialoog met andere federaties.
waterflesje
24.04.2024
Sportfederaties
Leer je graag meer over het aantrekken en behouden van vrijwilligers? In deze sessie tonen we je hoe je hier mee aan de slag kan gaan.
Coach
30.04.2024
Sportclubs
Een laagdrempelig aanspreekpunt, goede eerste opvang en vlotte doorverwijzing zijn cruciaal in je sportclub.
administratie
16.05.2024
Gent
Sportfederaties
Ben jij de cijferexpert van je federatie? Of wil je het worden? Dan is deze dag op jouw lijf geschreven!
loper
16.05.2024
Sportclubs
Aan de slag met genderbewust taal- en beeldgebruik! In deze sessie ontdek je hoe je dat kan toepassen in de sportclub.