Boekhouding op maat van je sportclub

Boekhouding
Sportclubs
Er zijn nog 98 plaatsen beschikbaar.
Inschrijven ›
Wat leer je uit deze opleiding?

Deze opleiding is geschikt voor sportclubs die meer informatie willen over het voeren van een praktisch bruikbare boekhouding binnen het wettelijk kader.

Vzw’s zijn verplicht om minstens een vereenvoudigde boekhouding voeren, maar ook voor feitelijke verenigingen is het belangrijk om een zicht te hebben op de financiële toestand van de club.

Voor wie?

Sportclubs die de vereenvoudigde boekhouding voor een kleine vzw of feitelijke vereniging voeren en eventueel btw-plichtig zijn.

Waar & Wanneer
Datum Locatie Tijd
02.03.2023 Online via Zoom 19u30 - 21u

Wie Tarief
Bestuurder/Club-API sportclub aangesloten bij een erkende federatie €20
Bestuurder/Club-API sportclub niet aangesloten bij een erkende federatie €50
Medewerker/coördinator van een erkende federatie €20
Medewerker/coördinator van een niet-erkende federatie €50
Ambtenaar van een sport- of vrijetijdsdienst €50
Student of docent (binnen een LO-opleiding) (op vertoon van studentenkaart) €50
Andere €50
  • Wil je graag deelnemen? Leuk! Lees hier even door bij twijfel tegen welk tarief.
  • De factuur wordt digitaal bezorgd ongeveer één maand voor de start (of na inschrijving).

Annulering

• Bij annulering meer dan 20 kalenderdagen vóór de bijscholing plaatsvindt, betalen we de deelnameprijs volledig terug.
  • Bij annulering minder dan 20 kalenderdagen maar meer dan 10 kalenderdagen vóór de bijscholing plaatsvindt, factureren we 50% van de deelnameprijs.
  • Bij annulering minder dan 10 kalenderdagen vóór de bijscholing plaatsvindt, factureren we de deelnameprijs volledig.

Inschrijven voor deze bijscholing?

Meld je aan om in te schrijven

Toon bijscholingen voor
administratie
07.02.2023
Sportclubs
Leer werken met het online administratie-en boekhoudprogramma Assist en breng zo jouw sportclub 100% in orde.
high five basketspelers
13.02.2023
Sportclubs
Hoe kan je een pestvrije omgeving creëren in jouw sportclub?
hordeloper
27.02.2023
Brussel
Sportfederaties
Doe je zegje over hoe ons project Shared services loopt! Je bepaalt mee de aanpak voor de toekomst.
Vlaamse Sportfederatie managementondersteuning clubs ondersteuner sportfederaties sportsector
02.03.2023
Gent en Aalst
Sportfederaties
Leer met meer inzicht en vertrouwen een weg te zoeken binnen conflictueuze situaties. Op weg naar een constructiever gesprek!
laptop in een open werkplek
02.03.2023
Sportclubs
Heb je weinig of geen ervaring met het voeren van een vereenvoudigde boekhouding? Schrijf je dan nu in!
meisjesrugby
07.03.2023
Gent
Sportfederaties
In de week van Internationale Vrouwendag organiseren Sport Vlaanderen en de Vlaamse Trainersschool samen met de Vlaamse Sportfederatie en Centrum Ethiek in de Sport een kennisdelingsdag voor sportfederaties over ‘Meer meisjes en vrouwen in de sport’.
bmx'er doet een trick
07.03.2023
Sportclubs
Welk beleid kan een sportclub ontwikkelen om een veilig sportklimaat te creëren?
duo gaat suppen op rivier
13.03.2023
Sportclubs
Een laagdrempelig aanspreekpunt, goede eerste opvang en vlotte doorverwijzing zijn cruciaal in je sportclub.
EU mobiliteit 2
21.03.2023
Sportclubs
Hoe ontstaan stereotypes en vooroordelen? Hoe kan je preventief werken aan discriminatie? Kom hier meer te weten!