Boekhoudprogramma voor clubs (met btw): Assist

Boekhouding
Sportclubs
Er zijn nog 498 plaatsen beschikbaar.
Inschrijven ›
Wat leer je uit deze opleiding?

In dit webinar legt Vincent Jansen van Assist stap voor stap uit hoe je als btw-plichtige club je btw-boekhouding in Assist kan beheren.

Voor wie?

Dit webinar is geschikt voor sportclubs die btw-plichtig zijn en hun btw-boekhouding zelf willen voeren. Een basiskennis van btw-boekhouden is hiervoor aangewezen.

Is jouw club niet btw-plichtig? Volg dan de sessie Assist zonder btw.

Waar & Wanneer
Datum Locatie Tijd
25.04.2022 Online 19u30 - 21u

Wie Tarief
Bestuurder/Club-API sportclub aangesloten bij een erkende federatie €20
Bestuurder/Club-API sportclub niet aangesloten bij een erkende federatie €50
Medewerker/coördinator van een erkende federatie €20
Medewerker/coördinator van een niet-erkende federatie €50
Ambtenaar van een sport- of vrijetijdsdienst €50
Student of docent (binnen een LO-opleiding) (op vertoon van studentenkaart) €50
Andere €50
  • Wil je graag deelnemen? Leuk! Lees hier even door bij twijfel tegen welk tarief.
  • De factuur wordt digitaal bezorgd ongeveer één maand voor de start (of na inschrijving).

Annulering

• Bij annulering meer dan 20 kalenderdagen vóór de bijscholing plaatsvindt, betalen we de deelnameprijs volledig terug.
  • Bij annulering minder dan 20 kalenderdagen maar meer dan 10 kalenderdagen vóór de bijscholing plaatsvindt, factureren we 50% van de deelnameprijs.
  • Bij annulering minder dan 10 kalenderdagen vóór de bijscholing plaatsvindt, factureren we de deelnameprijs volledig.

Inschrijven voor deze bijscholing?

Meld je aan om in te schrijven

Toon bijscholingen voor
    administratie
    07.02.2023
    Sportclubs
    Leer werken met het online administratie-en boekhoudprogramma Assist en breng zo jouw sportclub 100% in orde.
    high five basketspelers
    13.02.2023
    Sportclubs
    Hoe kan je een pestvrije omgeving creëren in jouw sportclub?
    hordeloper
    27.02.2023
    Brussel
    Sportfederaties
    Doe je zegje over hoe ons project Shared services loopt! Je bepaalt mee de aanpak voor de toekomst.
    Vlaamse Sportfederatie managementondersteuning clubs ondersteuner sportfederaties sportsector
    02.03.2023
    Gent en Aalst
    Sportfederaties
    Leer met meer inzicht en vertrouwen een weg te zoeken binnen conflictueuze situaties. Op weg naar een constructiever gesprek!
    laptop in een open werkplek
    02.03.2023
    Sportclubs
    Heb je weinig of geen ervaring met het voeren van een vereenvoudigde boekhouding? Schrijf je dan nu in!
    meisjesrugby
    07.03.2023
    Gent
    Sportfederaties
    In de week van Internationale Vrouwendag organiseren Sport Vlaanderen en de Vlaamse Trainersschool samen met de Vlaamse Sportfederatie en Centrum Ethiek in de Sport een kennisdelingsdag voor sportfederaties over ‘Meer meisjes en vrouwen in de sport’.
    bmx'er doet een trick
    07.03.2023
    Sportclubs
    Welk beleid kan een sportclub ontwikkelen om een veilig sportklimaat te creëren?
    duo gaat suppen op rivier
    13.03.2023
    Sportclubs
    Een laagdrempelig aanspreekpunt, goede eerste opvang en vlotte doorverwijzing zijn cruciaal in je sportclub.
    EU mobiliteit 2
    21.03.2023
    Sportclubs
    Hoe ontstaan stereotypes en vooroordelen? Hoe kan je preventief werken aan discriminatie? Kom hier meer te weten!