Prijzen

Clubgrade_Samen Alles Geven
Prijzen

Welk maatje past jouw sportclub?

Interesse in de aanpak van Clubgrade? Dat begrijpen we volledig! Laat het ons weten en samen kijken we of jouw sportclub nood heeft aan Clubgrade in Small, Medium of Large. Zo werken we steeds op maat van jouw club.

Vraag je je af of Clubgrade de oplossing is voor jouw specifiek probleem? Het antwoord is ja!
Niet twijfelen, geef ons een seintje en wij helpen je verder.
Afbeelding
Clubgrade Locker small
Small Clubgrade
Vraag je Small Clubgrade aan >

Clubs hebben dikwijls veel kennis in huis rond een bepaald thema. Bestuursleden die opleidingen hebben gevolgd, trainers of ouders met toepasselijke expertise... Goed nieuws! Maar die kennis ook effectief inzetten, verloopt niet altijd even vlot.

Deze clubs hebben eigenlijk geen extra opleidingen nodig, maar eerder een motivator. Zij zijn al geholpen met iemand die hen motiveert en naar een goeie uitkomst begeleidt.

We starten altijd met de vraag vanuit de club. Jij geeft aan rond welk thema of probleem je wil werken. It's up to you!

Daarna volgen de eerste gesprekken met een door de club uitgekozen groep clubvertegenwoordigers (trainers, ouders, jeugd, bestuurders) én met een Clubgrade-begeleider. Samen zorgen we ervoor dat jouw club effectief aan de slag gaat en een verandering teweegbrengt.

Small in het kort

Als club heb je al heel wat kennis in huis, maar je hebt toch dat duwtje in de rug nodig. Het team van Clubgrade denkt proactief mee en achteraf ga je zelf aan de slag. Na de eerste gesprekken heb je slechts minimale begeleiding nodig (maximum 4 dagdelen).

PRIJS: 1.400 euro 

 

Afbeelding
Clubgrade Medium Lockers
Medium Clubgrade
Vraag je Medium Clubgrade aan >

Soms is er toch nood aan opleiding rond een bepaald thema of onderwerp. Er is onvoldoende kennis in de club om alleen aan de slag te gaan. Dan schakelen we naar een maatje groter, medium dus.

We starten nog steeds met de vraag vanuit de club. Daarna volgen de eerste gesprekken met een door de club uitgekozen groep clubvertegenwoordigers (trainers, ouders, jeugd, bestuurders) én met een Clubgrade-begeleider. Bij Medium organiseert Clubgrade de nodige opleiding met een expert. Deze opleiding kan door maximaal 5 clubs tegelijk gevolgd worden en is dus ook een sociale verrijking.

We zorgen er met Clubgrade voor dat jouw club effectief aan de slag gaat en een verandering teweeg brengt.

Medium in het kort

Als club heb je nood aan een extra opleiding rond een specifiek thema vooraleer je aan de slag kan gaan. Een expert geeft de opleiding en Clubgrade begeleidt je over de hele lijn. Begeleiding vanuit Clubgrade in 4 dagdelen aanvullend op de opleiding. 

PRIJS: 2.000 euro

 

Afbeelding
Clubgrade Large lockers
Large Clubgrade
Vraag je Large Clubgrade aan >

Bij Large heeft je club nood aan een specifieke begeleiding rond een bepaald thema. We starten nog steeds met jouw vraag. Daarna volgen de eerste gesprekken met een door de club uitgekozen groep clubvertegenwoordigers (trainers, ouders, jeugd, bestuurders) én met een Clubgrade-begeleider.

Een opleiding rond een bepaald thema volstaat niet omwille van de complexiteit van het gekozen thema en de behoefte aan begeleiding. Bij dit pakket zal een expert die gespecialiseerd is in het gevraagde thema aan de slag gaan binnen de club.

De intensiteit van de begeleiding wordt aan het begin van de Clubgrade bepaald.

Large in het kort

Als club heb je nood aan een intensieve begeleiding rond een specifiek onderwerp. Het ondersteuningspakket wordt op maat gemaakt voor jouw club. Een expert gidst je samen met jouw Clubgrade-begeleider door het hele parcours.

TIJDSDUUR: TE BEPALEN
PRIJS: Na offerte 
om deze video te bekijken.