Promopakket Assist & Goalplanner

Bestel een jaarlicentie op Goalplanner en krijg 1 jaar gratis Assist

Financiën

De boekhouding, betalingen verrichten, de begroting opmaken... Het financiële aspect hoort er nu eenmaal bij voor een sportclub.

Maar wist je dat wij het jou financieel gemakkelijker kunnen maken met onze handige programma's? En we hebben zelfs nog meer goed nieuws. Teken in op het online boekhoudprogramma Assist én de budgettaire planningstool Goalplanner. Twee vliegen in één klap. En dat slechts voor 50 euro.

Bestel je promopakket voor 8 januari en geniet van de voordeelprijs!

De volledige financiële toekomst van je club gecoverd? Check!
Registreer en betaal slechts 50 euro in plaats van minimum 199 euro*.

IK BESTEL EEN PROMOPAKKET ›

1. Assist, boekhoudsoftware op maat van jouw sportclub

Boekhoudsoftware was in het verleden vaak wat te hoog gegrepen voor veel sportclubs. Het was duur en voornamelijk gericht op ondernemingen. Hierdoor houden veel sportclubs hun financiën nog manueel bij of wordt er gewerkt met Excel.

Assist werkt hard om te bewijzen dat boekhouden ook gebruiksvriendelijk, functioneel en goedkoop is. Zo krijg je nu heldere financiële overzichten, kun je bankverrichtingen importeren, heb je in enkele klikken de noodzakelijke documenten gedownload en kan je al je facturen, onkostennota's en rekeningen op 1 plaats bijhouden.

Korfbalster werpt bal op doel

Met dit online boekhoud- en administratieprogramma heb je alle tools in handen om je sportclub 100% in orde te houden met de vele administratieve en boekhoudkundige verplichtingen. Benieuwd naar de ervaringen van Hoboken Mercurius Korfbalclub? Zij maakten de overstap van hun vertrouwde Excel-spreadsheets naar Assist Online.

Ontdek de ERvaringen van Hoboken Korfbalclub ›

2. Goalplanner, betrek je vrijwilligers en werk samen aan één doel

Veel sportclubs dromen volop van de toekomst: een gloednieuw trainingsveld, 3 extra goed opgeleide trainers, 20% meer leden, de organisatie van een groot tornooi... Maar zijn deze dromen ook praktisch en financieel haalbaar?

Een antwoord op deze vraag is niet altijd eenvoudig. Wat jouw doel ook is. Met Goalplanner ontdek je in enkele klikken hoe realistisch jouw dromen zijn. Je krijgt de financiële situatie van je club te zien in heldere grafieken. Daarnaast kunnen al je vrijwilligers meewerken in dezelfde tool, zo zie je samen hoeveel die spaghettiverkoop zal opbrengen.

Meer weten over Goalplanner ›

Ga direct aan de slag

Niet twijfelen. Registreer je op de pagina van Assist voor 8 januari. Daarna kan je met dezelfde inloggegevens aan de slag in beide programma's. Na het ontvangen van de bevestigingsmail kun je direct starten. Je abonnement is één jaar geldig en start op de eerste dag van jullie nieuwe boekjaar.

IK BESTEL EEN PROMOPAKKET ›

Promopakket Goalplanner en Assist

Tarieven vanaf 2024

Als erkende sportclub krijg je dankzij de Vlaamse Sportfederatie 10% korting op de normale prijs van een jaarabonnement. Die prijs hangt af van de versie van Assist die je wilt gebruiken:

Assist START zonder btw-boekhouden: € 89 per jaar (i.p.v. € 99)
Assist START met btw-boekhouden: € 134 per jaar (i.p.v. € 149)
Assist PLUS zonder btw-boekhouden: € 179 per jaar (i.p.v. € 199)
Assist PLUS met btw-boekhouden: € 224 per jaar (i.p.v. € 249)

Goalplanner: € 50 per jaar