Evaluatiemoment Shared services: geef jouw visie!

Krijgen je medewerkers maandelijks maaltijdcheques via Monizze? Kocht je federatie recent Toyota's aan met serieuze kortingen? Focust je federatie op digitale groei? Dit zijn maar enkele initiatieven van de groepsvoordelen en ondersteuning, die door Shared services mogelijk gemaakt zijn.

Wil je het project mee evalueren en vormgeven?

Tijd voor feedback en evaluatie

Shared services geeft de sportfederaties een aanbod van gezamenlijke voordelen en diensten. Hiermee doen we kosten dalen, verhogen we de kwaliteit van diensten en kunnen sportfederaties zich efficiënter organiseren. Shared services ondersteunt en ontzorgt federaties via drie pijlers:

Heb je een mening over de werking: wat loopt goed en wat loopt minder goed? Heb je nog nooit gehoord of gebruik gemaakt van Shared services? Wens je het project bij te sturen?

hordeloper

Schrijf je in voor het evaluatiemoment op 27 februari

Iedere federatiemedewerker of bestuurder is welkom om het project mee te evalueren. We zijn benieuwd naar jouw visie! Uit deze evaluatie bepalen we samen een strategie voor de komende twee jaar. We ontmoeten elkaar maandagnamiddag 27 februari, bij Sport Vlaanderen!

Schrijf je hier in ›