Goed Bestuur binnen je federatie? Zet nog enkele extra stappen dit jaar

Goed bestuur

Als sportfederatie rapporteer je over goed bestuur aan Sport Vlaanderen. Op alle 36 harde indicatoren staat een score, die bepalen op welk subsidiebedrag je federatie mag rekenen. Op het einde van het werkingsjaar zal Sport Vlaanderen het resultaat meten en communiceren naar je federatie. Nog heel even de tijd dus om enkele (extra) stappen te zetten voor het einde van december.

Ondersteuning Sport Vlaanderen

Het scoreformulier en de handleiding goed bestuur van Sport Vlaanderen verduidelijken aan welke voorwaarden je federatie moet voldoen, om te scoren op de harde indicatoren. Voldoen aan de harde indicatoren in de praktijk is uiteraard belangrijker dan de scores op papier. 
 

Ondersteuning Vlaamse Sportfederatie

Wat is goed bestuur en hoe blijf je eraan werken? Wij geven een overzicht van wat je als federatie best allemaal weet over goed bestuur. We ontwikkelden verschillende modeldocumenten en tools om je verder te helpen.

Wil je in de toekomst uitgebreid werk maken van goed bestuur in je federatie of loop je vast bij enkele harde indicatoren? Vraag een begeleiding goed bestuur op maat van je federatie aan.

Afbeelding
Gewichtheffen