Inspiratiedag 2023 - Summer edition

Wegens succes verlengd. Haal die zonnebril maar van onder het stof. Hier komt onze tweede summer edition! 

Onze Inspiratiedag is hét jaarlijkse netwerkevent voor medewerkers van sportfederaties. De dag biedt een combinatie van inspirerende sprekers, sport en ontspanning, een toffe locatie en lekker eten.

Inschrijven kan tot en met donderdag 8 juni!

Op dinsdag 13 juni trekken we met zijn allen naar de mooie Vlaamse Ardennen, meer bepaald het recreatiedomein Donk in Oudenaarde. Zien we jou daar ook?

SPORTY SPICE, AVONTURIER OF LIEVER EEN GEZELLIGE WANDELING? 

Als echte sportliefhebbers koppelen we al eens graag een sportief smaakmakertje aan onze inspiratiedag. Maak tijdens onze openingsactiviteit al op een leuke manier kennis met jouw collega's uit de sector. Of schrijf met enkele collega's in en maak er hét jaarlijks teambuildingsuitje van.

Na de ontspanning én een lekkere lunch presenteren we jou 2 sprekers

Schrijf je in ›

 

Afbeelding
The Outsider

Programma

  • 10u00: Onthaal voor de sportievelingen
  • 10u15: Sportief smaakmakertje*
  • 12u00: Lunchtijd
  • 13u30: Talk met Fanny Matheusen
  • 14u45: Pauze
  • 15u15: Talk met Cedric Arijs
  • 16u30 - 17u30: Afsluitende drink. Schol!

*De sportieve activiteit is niet te missen, uiterst aan te raden en geheel vrijblijvend.

Afbeelding
The Outsider
Afbeelding
The outsider via Ferrata

Fanny Matheusen
 
Deep democracy als sleutel van een samenleving in verandering

Deep democra-wat? Frons jij ook de wenkbrauwen bij dit woord? Het is nochtans een internationaal geprezen methode voor inclusieve besluitvorming en oplossen van conflicten. Een goeie evolutie in deze steeds veranderende maatschappij.

Gedaan met eindeloos vergaderen of het éénzijdig knopen doorhakken. Tijd om iedereen aan boord te nemen! Via deep democracy leer je ook die stille minderheid aansporen te zeggen wat moet gezegd worden en leer je luisteren naar de nee-stemmen.

Fanny Matheusen vertelt je er alles over. Ze geeft ons via concrete tips en cases een andere kijk op groepen en het omgaan met verschillen tussen mensen. Ga er achteraf mee aan de slag binnen én buiten je sportfederatie.

Afbeelding
Fanny Matheusen
Afbeelding
Cedric Arijs zit op bankje

Cedric Arijs

Corporate athlete: hoe haal je de topsporter in jezelf naar boven in je dagelijks werk?

Van onze topsporters verwachten we prestaties en een geroutineerde focus. Ze krijgen hiervoor dan ook ruimte om zich voor te bereiden en te pieken op de geplande momenten. 
 
Maar... een 'gewone werkmens' moet elke dag pieken en het beste van zichzelf geven. Hoe kunnen we de nodige ruimte creëren om dit prestatieniveau vol te houden?

In deze sessie brengt sportpsycholoog Cedric Arijs het bedrijfsleven en topsport samen om het te hebben over de 'corporate athlete' en het streven naar een optimale balans tussen prestatie en welzijn