Koop nu nog jouw Clubgrade-groepspakket aan!

Clubgrade

Clubgrade hanteerde doorheen 2022 een mooie promoprijs voor sportfederaties en sportdiensten. Maar het einde van 2022 nadert snel.

Ben je een sportfederatie of sportdienst? Bestel dan nu nog jouw Clubgrade-begeleidingen met korting en beslis in 2023 voor welke clubs.

Promoprijs 2022

2022 raast voorbij. Vind je ook niet? Daarom staan we nog even stil bij onze Clubgrade-promotie. Als een federatie of sportdienst 3 clubs inschrijft voor een Clubgrade-begeleiding, dan geef je hen een mooie extra korting van elk 250 euro.

Ok, je wilt je clubs nog versterken met een Clubgrade? Maar 2022 wordt wat krap?
Geen probleem. Bestel nu en beslis pas later welke clubs.

Koop nu nog jouw Clubgrade-groepspakket aan

• Welke clubs? Dat beslissen jullie. Maar dat hoef je pas in 2023 te doen.
  • Wanneer? De begeleidingen gaan door in de loop van 2023. Volledig zelf in te plannen.
  • Hoeveel kost het? 500 euro per club i.p.v. 1.650 euro

Praktisch

Wat moet je doen? Gauw beslissen, want het aanbod geldt nog tot eind 2022. Bij interesse, geef een seintje aan wiebe@vlaamsesportfederatie.be. Dan bespreken we alle opties.

Clubgrade

Clubgrade is dé referentie voor people management binnen sportclubs.

Veel clubbestuurders worstelen met de alledaagse uitdagingen zoals het vinden van vrijwilligers, bereiken van ouders, moeilijke communicatie… Via Clubgrade kunnen clubs een grote stap zetten richting een betere clubwerking. Ontdek hoe we te werk gaan op www.clubgrade.be.

meisjesrugby