Maakt jouw sportclub kans op extra korting?

Veel sportfederaties en lokale besturen willen hun clubs ondersteunen met bijscholingen, begeleidingen, trajecten op maat... En laat dat nu net onze core business zijn! Wij werken graag met hen samen.

En weet je dat zij ook dikwijls kortingen aanbieden als één van hun clubs bij ons komt aankloppen om hen te ondersteunen? Kom hieronder te weten of jouw club in aanmerking komt.

Sporta Team

Ben jij lid van Sporta? Dan heb je recht op tal van clubvoordelen! Voorn een Clubgrade krijg je een mooie korting van 25%. Check snel de voorwaarden op de website van Sporta Team.

Sporta Team

Sporting A

Ben je een Antwerpse club? Look no further.

Sporting A biedt korting aan al zijn erkende clubs. Dit niet alleen voor bijscholingen maar ook voor begeleidingen én Clubgrade.

Meer info vind je op hun website en aanvragen kan je als club doen via de verenigingendatabank

Sporting A kortingen Vlaamse Sportfederatie

Fros multisport Vlaanderen

Ook de sportfederatie Fros Multisport Vlaanderen doet mee en biedt 50% korting aan clubs die een Clubgrade volgen. Dit bovenop de mooie promo die Clubgrade zelf al biedt in 2022. Meer info over Clubgrade vind je steeds via www.clubgrade.be.

Fros

Ben jij the lucky one? Aarzel niet en geniet van deze mooie kortingen!

Of spreek gerust jouw sportfederatie of lokaal bestuur even aan en vraag wat zij voor jou kunnen doen.
Meer info nodig of zijn we jouw federatie nog vergeten? Contacteer gerust Maxime via maxime@vlaamsesportfederatie.be of 09 396 80 60.