Meet the team: wie doet wat bij de Vlaamse Sportfederatie?

"Dat er toch veel veranderd is bij de Vlaamse Sportfederatie!" Een reactie die we regelmatig horen tijdens babbels met federatiemedewerkers. Jullie zijn niet meer mee?

Blame corona? Of de kansen (projectsubsidies! relancemiddelen!) die elkaar snel opvolgden? Misschien miste je die paar personeelswissels? Anyway, we houden je graag up-to-date!

Met in totaal 17 medewerkers werken we dagelijks aan een sterke sportsector. Proactief, maar vaak ook inspelend op behoeftes van de sportfederaties en hun sportclubs. Recent herwerkten we de interne structuur van onze organisatie, om nog beter en efficiënter werk te maken van een straffe dienstverlening.

Een vernieuwd organogram

Vanaf nu werken we in 4 teams, met elk een coördinator. Ontdek de volledige samenstelling en bij wie je voor welk thema terecht kan
In grote lijnen:

• Team federatie- en clubondersteuning: heeft de touwtjes in handen bij het uitwerken van een divers ondersteuningsaanbod. Voor sportclubs én sportfederaties. Zij zijn ook je aanspreekpunt bij inhoudelijke vragen.
  • Team projecten: gaat aan de slag met de uitdagingen in onze sector. We runnen momenteel 3 projecten: Shared services, Jonge Leeuwen, Van Zilver naar Goud.
  • Team vertegenwoordiging: verdedigt kritisch en met leiderschap de standpunten van onze sector.
  • Team interne werking: brengt onze organisatie een niveautje hoger op vlak van digitalisering, communicatie, personeelsbeleid en klanttevredenheid.

alle gezichten in ons team ›

Drie nieuwe gezichten

Misschien ontmoette je al één van hen?
Om het plaatje helemaal compleet te maken, zetten we onze nieuwste collega's nog eens in the picture:

Lisa Van Ranst
Nicolas Dierckens
Leen Dillen
  • Lisa Van Ranst startte begin augustus als medewerker federatie- en clubondersteuning. Welkom Lisa!
  • Nicolas Dierckens neemt sinds midden mei de trekkersrol op in het project Van Zilver naar Goud
  • Leen Dillen speurt als projectcoördinator Shared services naar opportuniteiten om als sector de krachten te bundelen. Zij startte al in februari en ging al bij heel wat federaties langs.

Wil je één van onze medewerkers contacteren? Twijfel niet, we staan voor je klaar!

alle gezichten in ons team ›