Nieuw decreet? Nieuwe opportuniteiten voor samenwerking!

Sportlandschap

Het nieuwe decreet voorziet nu ook officieel de mogelijkheid om in te zetten op het delen van personen en expertise. Een gedeeld personeelslid wordt in het nieuwe decreet ook meegenomen voor het kwaliteitsprincipe 1 (draagvlak) voor het percentage waarop hij of zij tewerkgesteld wordt bij je federatie.

Sportfederatiemedewerkers houden vaak meerdere ballen in de lucht binnen hun takenpakket. Vaak te veel en té complex om alleen te doen. Ook handen te kort om alles in de lucht te houden? Of nood aan een expert? Twijfel niet langer. Laat het ons weten en werk samen met andere sportfederaties.

Extra administratieve ondersteuning, communicatieve nood of eerder een e-learning specialist? Het zijn maar enkele van de profielen waarin interesse is. Ook bij jou?

Profielen in de kijker

  • Administratief medewerker. Te veel papierwerk? Maar niet genoeg voor een voltijdse VTE? Wij proberen een match te leggen.
  • Communicatiemedewerker. Geen vlotte pen? Nieuwsbrieven, sociale media, website updates, algemene communicatie, ... Kijk je ertegen op? Wij vinden iemand voor je.
  • E-learning specialist. Geen krak in digitaal en grafisch? Deel een expert met andere federaties om jouw e-learning verder vorm te geven.
  • IT-profiel. Digitale ontwikkeling brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Nood aan een projectcoördinator, product owner, business analist of strateeg. Maar onvoldoende voor een voltijdse? Je bent ongetwijfeld niet alleen.

Hoe werkt het?

  1. Geef aan welk profiel je zoekt of welk profiel je ter beschikking hebt.
  2. Geef aan welk percentage je zoekt of ter beschikking hebt.
  3. Het Shared services team zoekt een match voor je: werknemer en/of andere geïnteresseerde federatie.
  4. Niemand beschikbaar maar wel voldoende vraag? Dan werven wij het gevraagde profiel aan binnen het shared service center sport.

Help ons om jullie te helpen en deel massaal je interesse of beschikbaarheden.

Meer info over gedeeld personeel ›

Afbeelding
highfive bij een overwinning

Ons doel is om op termijn een pool van werknemers die gespecialiseerd zijn in hun vak ter beschikking te stellen, zodat sportfederaties hierop een beroep kunnen doen. Help je ons de pool vorm te geven op basis van jouw noden?

Heb je interesse of vragen? Contacteer Leen (leen.dillen@vlaamsesportfederatie.be).