Phishing training: schrijf je nu in!

Privacy

Herken jij valse e-mails? Online oplichting is een groot probleem. En er vallen dagelijks slachtoffers, ook bij organisaties. Wees je bewust van de risico's! Wij helpen je op weg met ons aanbod.

Om ervoor te zorgen dat je als medewerker van een sportfederatie malafide berichten goed leert herkennen, bieden we een jaar lang gratis phishing training aan. Die verloopt via korte e-learning thema's die je op je eigen tempo kan bekijken. Als proef op de som krijg je testberichten in je mailbox. Aan jou om in te schatten of het om phishing gaat, ja of nee! Benieuwd hoe vaak je in de val trapt?
 

Schrijf je in ›

Samenwerking met Responsum

Voldoende vertrouwd zijn met de privacywetgeving? De do's and dont's kennen? Voor bestuurders en medewerkers van sportorganisaties is het niet evident om die expertise in huis te hebben. Wij pikken het thema op voor de sportsector en werken daarvoor samen met Responsum.

Piet Vanneste, onze medewerker privacy en data, vertelt in het filmpje alles over onze aanpak richting sportclubs en sportfederaties. 

Wil je concreet aan de slag? Op zoek naar een basisvorming rond privacy of een GDPR Quickscan? Of denk je een DPO te moeten inschakelen en wil je ons advies?

Neem zeker contact op met Piet (piet@vlaamsesportfederatie.be).

om deze video te bekijken.