Rutger Coopman start als business analist voor de sportsector

Digitalisering

De komende jaren hebben we heel wat uitdagingen voor de boeg om de digitale trein niet te missen. Om de sector daarin te ondersteunen startte op 17 oktober Rutger Coopman als gedeelde business analist.

portretfoto van Rutger

Wie is Rutger?

Hij is een eerste goed voorbeeld van een gedeelde expert vanuit het project Shared services. Rutger zal de komende maanden sportfederaties ondersteunen in hun digitale reis.

Rutger is gepassioneerd door IT en houdt van Tech Gadgets. Desondanks is hij niet de typische IT-geek. Hij houdt ook van sociaal contact en ideeën/ervaringen uitwisselen.  In zijn vrije tijd gaat hij regelmatig sporten, leest hij boeken en drinkt hij graag eens een glas wijn.

Op professioneel vlak houdt hij van een uitdaging. Het is de drang daartoe die hem bij de Vlaamse Sportfederatie heeft gebracht. Zijn rol als business analist zal voornamelijk bestaan uit het begeleiden van de verschillende sportfederaties in hun digitale stappen. Maandag 7 november gaven we het startshot van het gezamenlijk traject 'Duurzaam digitaal groeien'. Samen met 15 enthousiaste sportfederaties begonnen we aan onze digitale reis. We kijken vol verwachting uit naar de groei die elke federatie gaat doormaken.

Ook interesse?

Zit je met een digitale uitdaging, wil je een proces optimaliseren of wil je een klankbord voor je ideeën? Mogelijk kan Rutger ook jouw federatie begeleiden. Neem dan contact op met: