Save the date: themadag goed bestuur in sportfederaties

Goed bestuur

Op donderdag 29 september organiseert de Vlaamse Sportfederatie, in samenwerking met Sport Vlaanderen en het Centrum Ethiek in de Sport een themadag rond goed bestuur in sportfederaties. We focussen op een evenwichtige samenstelling en een positieve cultuur binnen jouw bestuur.

Doelgroep?
Directeurs en sportclubondersteuners van sportfederaties

Doelstelling van de dag?
Je inspireren en zicht geven op het potentieel van je bestuur aan de hand van enkele voorbeelden uit de federaties, gevolgd door uitwisseling en discussie.

Ook op het programma: een toelichting van de Sport Good Governance Game (SG3), die ontwikkeld werd tijdens een Erasmus+ project. Geen theoretische uiteenzetting, maar een praktijkgericht instrument dat je sportclubs kunnen gebruiken om hun mate van goed bestuur in kaart te brengen (en te verhogen).

Save the date: 29 september!

Kortom, wil je op een praktische manier geïnspireerd worden en/of aangeven hoe we jouw federatie(bestuur) hierin kunnen ondersteunen, blokkeer dan zeker 29 september in je agenda. Iedere sportfederatie ontvangt een concrete uitnodiging.

Schrijf je in ›

duo gaat suppen op rivier

PS: Zijn er ervaringen (goede en/of slechte) rond goed bestuur die je wil delen vanuit jouw federatie met je collega’s? Laat het weten aan Lien via lien@vlaamsesportfederatie.be.

De themadag goed bestuur in sportfederaties is een samenwerking tussen de Vlaamse Sportfederatie, Sport Vlaanderen en het Centrum Ethiek in de Sport.

Vlaamse Sportfederatie
logo Sport Vlaanderen