Teken nu nog in voor een Clubgrade en profiteer van korting

Clubs kiezen met Clubgrade voor verandering, vernieuwing en verbetering. Waarom jouw club ook niet?

In 2022 hanteren wij nog een straffe promotieprijs. Wacht niet te lang om even te luisteren en bestel jouw Clubgrade nog in 2022. Te druk? Dan plannen we jouw Clubgrade toch gewoon in 2023.

Dé referentie voor people management binnen sportclubs

In een sportclub werk je als bestuurder samen met heel veel mensen. Leden, coaches, ouders, vrijwilligers... En het managen van een team kan uitdagend zijn. 
Heb je het gevoel dat het soms moeilijk gaat binnen jouw club of denk je dat het beter kan? We go the extra mile for you. Samen met Clubgrade.

We begeleiden je van A tot Z
Vind je niet voldoende vrijwilligers of is er geen betrokkenheid in de club? Kan je de leden moeilijk bereiken? Wil je herstructureren en weet je niet hoe? Is het moeilijk om nieuwe mensen aan te trekken binnen het bestuur? Of verloopt de samenwerking met andere clubs voor een gedeeld gebouw niet zo vlot? 

om deze video te bekijken.


Wat je vraag ook is. Gelukkig biedt Clubgrade hierop steeds een antwoord. Je volgt een begeleidingstraject samen met een begeleider van Clubgrade.

Naargelang het thema waarmee je mee worstelt, krijg je een andere aanpak. Want wij werken op maat. De thema’s variëren van communicatie, vrijwilligersbetrokkenheid, samenwerking... In 3 sessies, met telkens enkele weken tussen, krijg je van een expert een plan op maat mee. Klaar voor de toekomst.

Bestel jouw Clubgrade in 2022 met promotie. Begin eraan in 2023.

In een sportclub heb je veel om handen. Dat beseffen we maar al te goed. Bestel jouw Clubgrade mét korting in 2022. En we plannen hem in 2023. Op jouw tempo.

  • Als je individueel intekent op een Clubgrade, dan is de promoprijs 750 euro (in plaats van minimum 1.150 euro).
  • Kan jouw sportfederatie en/ of sportdienst nóg 2 clubs warm maken voor een Clubgrade? Dan kunnen jullie alle drie genieten van het voordeeltarief 500 euro. Alvast een reden om ze hier even over aan te spreken!

Wil je meer weten over deze begeleiding? Ontdek hoe we te werk gaan, de succesverhalen en veel meer op www.clubgrade.be.

Je hebt interesse maar je bent nog niet overtuigd? Volg dan één van de maandelijkse gratis infosessies (webinar). Geen verplichting achteraf.
 

Ga naar de volgende infosessie >

Het zou goed zijn dat alle clubs in België een Clubgrade zouden volgen. Dat zou een mooie stap zijn. Niet aanbevelen, maar bij wijze van manier verplichten. 

Rafaël
Official bij Antwerp Phantoms