Vereenvoudig de boekhouding van jouw club voor slechts 50 euro. Maak kennis met de vernieuwde Assist

Financiën

De boekhouding, betalingen verrichten, facturen opmaken... Het financiële aspect hoort er nu eenmaal bij voor een sportclub. En veel clubs blijven op zoek naar een een laagdrempelige tool om het werk van hun penningmeester te verlichten.

Wist je dat wij het jou financieel gemakkelijker kunnen maken? Je kunt intekenen op het vernieuwde boekhoudprogramma Assist aan een fikse korting. Betaal 50 euro in plaats van minimum 199 euro.

Niet helemaal zeker van je stuk? Wij staan aan je zijde, ontdek al onze begeleiding in het programma zelf en via de Assist hulppagina. Inclusief een directe hulplijn. 

Bestel je boekhoudprogramma voor 29 februari 2024 aan een voordeelprijs

Registreer en betaal slechts 50 euro voor het vernieuwde boekhoudprogramma Assist (in plaats van minimum 199 euro)*.
Het programma kreeg een mooie update in oktober 2023. De planningstool Goalplanner krijg je er gratis bij.  

Tip: registreer je en test beide tools eerst gratis uit, zonder enige verplichting achteraf. 

meer weten over de promotie ›

Assist, boekhoudsoftware op maat van jouw sportclub

Boekhoudsoftware was in het verleden vaak wat te hoog gegrepen voor veel sportclubs. Het was duur en voornamelijk gericht op ondernemingen. Hierdoor houden veel sportclubs hun financiën nog manueel bij of wordt er gewerkt met Excel.

Assist bewijst dat boekhouden ook gebruiksvriendelijk, functioneel en goedkoop is. Zo krijg je heldere financiële overzichten, kun je bankverrichtingen importeren, heb je in enkele klikken de noodzakelijke documenten gedownload en kan je al je facturen, onkostennota's en rekeningen op 1 plaats bijhouden.

Met dit online boekhoud- en administratieprogramma heb je alle tools in handen om je sportclub 100% in orde te houden met de vele administratieve en boekhoudkundige verplichtingen.

extra functionaliteiten & vernieuwd programma

We blijven toekomstgericht werken, want het programma kreeg in oktober 2023 alweer nieuwe functionaliteiten bij en zit in een nieuw jasje. Assist is future-proof!

GEEN VOORKENNIS NODIG

Wist je dat je als sportclubbestuurder geen voorkennis nodig hebt van het boekhouden? Na het aanmelden helpt Assist je om alles goed in te stellen. Het programma wordt stap per stap aangepast op maat van jouw vereniging. Is er iets onduidelijk tijdens het gebruik van het programma, dan vind je heel wat checklists en YouTube video's die je wegwijs maken. 

om deze video te bekijken.

Hulp en ondersteuning inbegrepen

In het boekhoudprogramma vind je heel wat checklists en instructievideo's. Heb je toch nog inhoudelijke vragen? Dan helpen wij je verder. Start eenvoudig, gebruik onze FAQ's, instructiefilmpjes of vraag het aan de Assist-hulplijn. 

GA NAAR DE ASSIST-HULPPAGINA ›

Nu tijdelijk mét gratis Goalplanner

Start je met het boekhoudprogramma van Assist, dan krijg je er 1 jaar gratis Goalplanner bij, een unieke online planningstool om de financiën van je sportclub nog beter te beheren en o.a. een meerjarenbegroting op te stellen.

Meer weten over Goalplanner ›

Afbeelding
Goalplanner voor sportclubs

Ga direct aan de slag

Niet twijfelen. Registreer je op de pagina van Assist voor 29 februari. Na registratie kan je met dezelfde inloggegevens aan de slag in beide programma's. Je ontvangt een bevestigingsmail en je kan direct starten. Je abonnement is één jaar geldig en start op de eerste dag van jullie nieuwe boekjaar.

IK BESTEL promopakket ›

Afbeelding
Promotiepakket Goalplanner en assist

Tarieven vanaf 2024

Als erkende sportclub krijg je dankzij de Vlaamse Sportfederatie 10% korting op de normale prijs van een jaarabonnement. Die prijs hangt af van de versie van Assist die je wilt gebruiken:

Assist START zonder btw-boekhouden: € 89 per jaar (i.p.v. € 99)
Assist START met btw-boekhouden: € 134 per jaar (i.p.v. € 149)
Assist PLUS zonder btw-boekhouden: € 179 per jaar (i.p.v. € 199)
Assist PLUS met btw-boekhouden: € 224 per jaar (i.p.v. € 249)

Goalplanner: € 50 per jaar