Verleg (letterlijk) je grenzen met de Europese Week van de Sport of met Erasmus+ Sport!

Sportlandschap

Droom je er als sportclub van om bepaalde technieken te leren van die ene buitenlandse trainer? Dan is de Europese Week van de Sport misschien wel iets voor je sportclub.

Misschien wil je als bredere sportorganisatie stage lopen in het buitenland? Dien dan zeker een project in voor Erasmus+ Sport! Een buitenlandse ervaring is altijd een meerwaarde en zorgt ervoor dat je het perspectief van je organisatie of club verruimt.

Nu al overtuigd? Blaas die Europese droom dan leven in!

Europese Week van de Sport voor sportclubs

Erasmus+ Sport voor sportorganisaties

Europese Week van de Sport

In de periode tussen 15 september en 1 oktober 2023 kunnen sportclubs onder het thema #BeActive een inspirerende workshop of trainingsmoment organiseren in samenwerking met een buitenlandse club. 

Is er een betere manier om op internationaal niveau het belang van beweging en activiteit in de verf te zetten? Bovendien krijgt jouw club er ook een onwaarschijnlijke ervaring bij! Niet twijfelen dus.

Voor wie: enkel sportclubs kunnen een project indienen.

Deadline: 30 juni 2023

Erasmus+ Sport

Wil je binnen je bredere sportorganisatie de kwaliteit en competenties verbeteren door ervaring op te doen in het buitenland? Dan is het Erasmus+ Sport programma in samenwerking met EPOS iets voor jou. Binnen het programma kunnen een brede waaier aan professionals of vrijwilligers binnen je sportorganisatie stage lopen in het buitenland door deel te nemen aan een kijkstage (2 tot 14 dagen) of doestage (15 tot 60 dagen).

Voor wie: organisaties die werken rond sport en beweging en inzetten op breedtesport.

Deadline: 4 oktober 2023