Voorjaar 2023: wat mag je verwachten?

Ze is er! De jaarplanning op maat van je sportfederatie.
Met nu alvast een vooruitblik op alle initiatieven en campagnes die tot de zomer op je afkomen. Alsjeblieft!

Bijscholingen, overlegmomenten en trajecten

Op jullie vraag puzzelden we ruim vooraf de planning in elkaar voor januari tot en met juni 2023. Met opnieuw een relevant ondersteuningsaanbod voor iedere federatiemedewerker.

Ontdek in de kalender o.a. een nieuw traject hedendaags leiding geven, onze jaarlijkse Inspiratiedag, een perslunch met journalisten,...

Momenteel blijft het nog bij een reeks save the dates, maar binnenkort zal je per initiatief kunnen inschrijven via onze bijscholingspagina.

jogger stretcht bij de start van een looptraining

Alle data in een handig overzicht

Neem je agenda erbij, want we vuren alle reeds gekende initiatieven en campagnes op je af!

Bekijk de kalender ›

om deze video te bekijken.

Een preview van sportpromotionele plannen

Ook de afdeling Sportpromotie van Sport Vlaanderen zet in op een sterkere betrokkenheid van de federaties. Daarom werkten zij een video over de geplande campagnes uit. Op die manier kan je sportfederatie alvast anticiperen en bepalen in welke mate je in 2023 wil of kan meewerken.

Hou de deadlines in de gaten!
Zo kan je tot en met 20 januari 2023 registreren om enkele acties mee te helpen ontwikkelen en uitwerken, o.a.:

• De #smeerem-campagne
  • Mijn hart klopt voor de sport
  • Maand van de Sportclub

registreer je op de website ›

We gaan verder aan de slag om jullie ook tijdig te informeren over de initiatieven in het najaar. Heb je vragen of feedback over de kalender? Neem contact met ons op via info@vlaamsesportfederatie.be.