Welkom Lisa!

Begin augustus startte Lisa Van Ranst in ons team. Een bekend gezicht, want Lisa maakte de overstap vanuit Basketbal Vlaanderen en was er al regelmatig bij op onze events.

LISA VR

We zijn dan ook enthousiast dat Lisa met haar kennis en ervaring mee de schouders zal zetten onder het team federatie- en clubondersteuning. Top!

Haar voornaamste topics? Lisa verkent vooral de watertjes die federaties moeten doorzwemmen. Beleidsplanning, goed bestuur, officials,… Wil je er werk van maken? Lisa ondersteunt je! Ook de nieuwe medewerkers bij federaties dompelt ze onder in onze community van sportprofessionals.

Heb je een vraag voor Lisa? Stuur een mailtje naar lisa.vanranst@vlaamsesportfederatie.be of bel haar op het nummer 09 396 80 60.

Welkom in ons team, Lisa!