Wil je weten wat je vrijwilligers écht belangrijk vinden?

Vrijwilligers

Give a Day, Indiville en Bpact lanceren de nationale DOE-meter, een groot onderzoek naar engagement, leden- en vrijwilligerswerk in verenigingen. Doe mee met je sportfederatie of sportclub en krijg een gepersonaliseerd rapport!

Je eigen rapport en een benchmark

Wil je te weten komen wat al goed gaat, maar ook wat er nog beter kan of nodig is voor je leden en vrijwilligers? Dan is dit je ideale kans. Het onderzoek zal inzicht geven in:

• Wat geeft energie, wat kan beter en wat zijn de verwachtingen voor de komende jaren?
  • Hoe groot is de betrokkenheid bij jouw vereniging en hoe tevreden zijn je leden en vrijwilligers?
  • Wat is nodig voor een blijvend engagement of lidmaatschap?

Naast een antwoord op deze vragen, krijg je ook kosteloos een benchmark van de resultaten voor heel Vlaanderen/België. Zo krijg je er zicht op hoe jouw vereniging zich verhoudt tegenover anderen.

vrijwilliger

Ook de Vlaamse Sportfederatie zal aan de slag gaan met de conclusies uit de studie. Omdat we het belangrijk vinden om dicht bij sportfederaties en hun sportclubs te staan, en ons nog beter te organiseren. We engageren ons om de resultaten te gebruiken als basis voor ons verdere beleid.

Hoe deelnemen?

Elke vereniging kan gratis meedoen met dit onderzoeksproject. Na afloop krijg je een uitgebreid tabellenrapport met de resultaten voor jouw vereniging. De enige voorwaarde daarvoor is dat je 200 mensen de vragenlijst laat invullen. Voor regionale of nationale verenigingen is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om gratis deel te nemen. Deelnemen kan van 15 november tot en met 15 december.
Wil je meer info? Klik dan hier door.

Meteen inschrijven ›