Wissel ervaringen uit over de beleidsfocussen

Beleidsplan

Ben je van plan om tegen de deadline van 10 september een project in te dienen? Voor de beleidsfocus jeugdsport, rationalisatie, kansengroepen, innovatie of professionalisering sportkaderopleidingen?

Blokkeer 24 april en 4 juni dan in je agenda. Tijdens twee overlegmomenten leer je van andere federaties én van experten. Deelname is gratis, tot dan?

Reflecteer met collega's uit andere federaties

Hoe vlot of stroef het denk- en schrijfproces van je (nieuwe) project en subsidieaanvraag ook verloopt, het is altijd interessant om ideeën en ervaringen uit te wisselen met collega's en experten. Daarom nodigen we jullie graag uit op de overlegmomenten beleidsfocussen:

Ben je geïnteresseerd in alle sessies of wil je er slechts één bijwonen? Dat kan! Duid per dag gewoon aan welke sessies je wil volgen.

samen sporten

Basisinformatie over de beleidsfocussen

Sport Vlaanderen plaatst voor jullie de nuttige informatie op een rijtje. Zo is er de handleiding beleidsfocussen en staan er binnenkort enkele online infosessies gepland:

• 4 maart (9u): innovatie en kansengroepen
  • 4 maart (10u30): rationalisatie
  • 11 maart (9u): professionalisering sportkaderopleidingen
  • 11 maart (10u30): jeugdsport

De uitnodiging volgt door Sport Vlaanderen, al zal je de verschillende infosessies achteraf ook kunnen herbekijken op de website.