Word VIP2024-sportclub en maak kans op een trip naar Parijs!

Onze topsporters stomen zich klaar voor de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs. Samen met Sport Vlaanderen, de sportfederaties en de topsporters moedigen we alle sportclubs in Vlaanderen en Brussel aan om het olympisch gevoel op te roepen. Ga de drie sportieve VIP2024-uitdagingen aan met je clubleden en supporters!

Schrijf je in, word VIP2024-sportclub en maak kans op 1 van de 3 hoofdprijzen: een trip naar Parijs tijdens de Olympische Spelen 2024 voor een delegatie van jouw sportclub! Bovendien zijn er nog een heleboel andere mooie prijzen te bemachtigen.

Hoe word je een VIP2024-sportclub?

Breng tussen januari en mei minstens 1 van onderstaande uitdagingen tot een goed einde. Afhankelijk van het aantal voltooide uitdagingen wordt jouw sportclub een bronzen (= 1 uitdaging), zilveren (= 2 uitdagingen) of gouden (= 3 uitdagingen) VIP2024-sportclub.

Campagnebeeld VIP2024 voor sportclubs

Uitdaging 1: doe met je sportclub mee aan een VIP2024-challenge

Daag iedereen in en rond je sportclub uit tot meer sporten en bewegen! Organiseer zelf een sportief belevingsevenement met een link naar Parijs 2024 of laat je inspireren door een challenge van een van de deelnemende sportfederaties.

Uitdaging 2: zet de VIP2024-promotiecampagne in de kijker

Wij bezorgen jou via je sportfederatie affiches en ander promotiemateriaal waarmee Vlaamse topsporters je activeren en inspireren om meer te gaan sporten en bewegen in de sportclubs. Zorg ervoor dat iedereen in jouw sportclub dit materiaal gezien heeft.

Uitdaging 3: vertel over je Vrijwilliger in Parijs

Welke lokale vrijwilliger, coach of begeleider verdient het volgens jou om voor jouw sportclub in Parijs te zijn? Zet deze persoon op een creatieve manier in de kijker en zorg ervoor dat iedereen in en rond je sportclub het gezien heeft!

Alle info op de website van Sport Vlaanderen ›