Zamel in en verdien

Sponsoring

Heb je lege cartridges, kabels en/ of ICT-materiaal liggen? Zamel ze in en verdien een extra centje voor jouw sportclub.
Recyca en de Vlaamse Sportfederatie slaan de handen in elkaar en geven zo de sportclubs een financieel duwtje in de rug.
Duurzaam én winstgevend. Mooi toch.

Minimale inspanning

Recyca zorgt ervoor dat de lege cartridges worden hergebruikt en het afgedankte ICT-materiaal wordt gerecycleerd.

Time is precious. Dus we maken het jullie gemakkelijk. Recyca voorziet alle promotiemateriaal, de verzameldozen én haalt het materiaal. De inspanning voor je club is minimaal.

Lege cartridges en kabels kunnen een gans jaar ingezameld worden, voor klein ICT-materiaal mogen per jaar 2 inzamelweken georganiseerd worden.

Speciaal voor de sportclubs geeft Recyca bovendien een extra vergoeding voor bepaalde inktpatronen én alle soorten kabels.

Recyca

Doe mee

Meer informatie en inschrijven? Surf dan snel naar sportclubs.recyca.eu en schrijf in. Je vindt er ook voorbeeldbrieven om leden of sponsorbedrijven te overtuigen.

De extra actie loopt van 1 januari 2022 tot 30 juni 2022

Ik schrijf me in! >

De Vlaamse Sportfederatie zit in een nieuw jasje!
Zelfde team, zelfde spirit, zelfde ondersteuning.
Voor sportfederaties én voor sportclubs (vroeger ‘Dynamo Project’).
Vanaf nu onder één naam: de Vlaamse Sportfederatie.
One team!

Vlaamse Sportfederatie