Infosessie 'Clubgrade. Samen rond de tafel, dat werkt.'

Terug naar overzicht

Inhoud infosessie

Deze infosessie is gericht naar sportfederaties en lokale besturen.

Onze sportclubs staan tegenwoordig voor heel wat uitdagingen. Uitdagingen die veel verder gaan dan sport alleen. Want de sportclub is ook een plek waar mensen elkaar ontmoeten. Het is een plaats waar iedereen graag komt en zich thuis voelt, waar elke medewerker zijn taken kent. 

Er zijn al heel wat tools en opleidingen beschikbaar rond managementthema's. Handig, maar veel bestuurders ondervinden daarnaast problemen met intermenselijke thema's, waarvoor de oplossingen niet zo voor de hand liggen. Hoe kun je jouw sportclubs hierin optimaal ondersteunen?

Hoe kunnen we clubs op lange termijn vooruit helpen? Hoe zorgen we dat sportclubs al het niet-sporttechnische talent in hun club optimaal benutten? Hoe zorg je voor goesting binnen de clubs? 

Clubgrade kan op deze vragen een antwoord bieden. Clubgrade helpt een club in eerste instantie met een uitdaging. Welke uitdaging? Dat is volledig aan hen! Werkpunten rond jeugdwerking, vrijwilligers rekruteren,... Wij denken mee naar een oplossing. Maar wat Clubgrade zo uniek maakt, dat is de wetenschappelijk onderbouwde methodiek. Wij nemen iedereen in de club mee aan de tafel (bestuurders, trainers, ouders, jeugd,...) en luisteren naar elkaar. Samen met onze experts komen we niet alleen samen tot een oplossing, maar zorgen we ook voor meer gedragenheid en motivatie in de club.

Samen halen we alles uit de sportclub! Meer info: www.clubgrade.be

Duur

Deze infosessie duurt maximum 1 uur.

Webinar

Deze infosessie kan enkel online doorgaan.

Min. aantal deelnemers

Minimum: 10 deelnemers.

Kostprijs

Deze infosessie kost 300 euro, ongeacht het aantal deelnemers.
 

Vraag jouw infosessie aan