Bijscholing 'Een nieuwe kijk op inkomsten voor je sportclub' (GRATIS)

Inhoud bijscholing

Ben je weer aan het dromen van een clubleven na corona? Groot gelijk! Het voorbije jaar heeft heel wat financiële moeilijkheden meegebracht. Ongetwijfeld zit je sportclub met heel wat financiële vragen.

• Is het geen tijd om eens op een andere manier te kijken naar de klassieke inkomsten van onze sportclub?
  • Behandelen we onze sponsors nog wel op een goede manier?
  • Is de klassieke spaghetti-slag nog het juiste evenement voor onze sportclub?
  • Zijn onze lidgelden te hoog of net te laag?

Deze bijscholing duurt ongeveer 1,5 uur.

Deze opleiding is ook mogelijk als webinar, dan duurt de sessie 1 uur.

Min aantal deelnemers

Streefcijfer: 20 deelnemers.

Absoluut minimum: 10 deelnemers

Maximum: onbeperkt indien online of 50 personen bij een fysieke opleiding.

Praktisch

• Lokaal met 1 pc en beamer (inclusief lange HDMI kabel), scherm voor de docent.
  • Internetverbinding voor alle pc’s
  • Zaal voor capaciteit van 50 personen.
  • De aanvrager zorgt voor accommodatie, ontvangst, catering en afdrukken aangeleverd lesmateriaal.
  • De aanvrager zorgt voor de promotie van de bijscholing.
  • Inschrijvingen kunnen via een online inschrijvingsformulier op de site van de Vlaamse Sportfederatie verlopen.
  • Afhandeling van facturatie in samenspraak.
  • Achteraf verstuurt de Vlaamse Sportfederatie naar de aanwezigen een mail met o.a. een link naar een evaluatieformulier en info over het attest van deelname.

Kostprijs

Deze bijscholing kan je tijdens 2022 gratis aanvragen met de groeten van Herlaad Je Sportclub.