Business analist

Afbeelding
powerlifter klopt handen tegen mekaar

Nood aan een helpende hand om jouw organisatie naar een volgend level te tillen op vlak van digitale ontwikkeling? Wij staan jou graag bij met raad en daad.

Zit je met een digitale uitdaging? Wil je een proces optimaliseren? Of is er geen (gekend) probleem, maar ben je gewoon nieuwsgierig naar mogelijke verbeteringen? Zeker welkom!

 

Ontmoet onze business analist

Om de sector te ondersteunen bij een digitale inhaalbeweging, startte in oktober 2022 Rutger Coopman als gedeelde business analist voor de sportfederaties. Het is een eerste realisatie van de pool van medewerkers die we vanuit Shared services willen realiseren.

Rutger zal sportfederaties stapsgewijs ondersteunen in hun digitale reis. Rutger is gepassioneerd door IT en houdt van Tech Gadgets. Desondanks is hij niet de typische IT-geek. Hij houdt ook van sociaal contact en ideeën/ervaringen uitwisselen. 

Op professioneel vlak houdt hij van een uitdaging. Het is de drang daartoe die hem bij de Vlaamse Sportfederatie heeft gebracht. Zijn rol als business analist zal voornamelijk bestaan uit het begeleiden van de verschillende sportfederaties in hun digitale stappen.

Rutger: "Ik kijk vol verwachting uit naar de groei die elke federatie gaat doormaken."

Afbeelding
Rutger Coopman

Praktisch

Interesse? Neem contact op met Rutger via rutger@vlaamsesportfederatie.be.

In een kennismakingsgesprek analyseren we je uitdagingen en ontwerpen we een plan van aanpak. Dit gesprek is volledig vrijblijvend en gratis. Verdere ondersteuning op maat is betalend. Dit kan op een faciliterende, assisterende, trainende of uitvoerende manier.

Prijs

  • per uur € 75 excl. btw
  • per halve dag € 250 excl. btw
  • per dag € 500 excl. btw