Clubgrade

Clubgrade_Samen alles geven
Afbeelding
Samen alles geven
Clubgrade

Level up!

In een sportclub werken we vooral met mensen. Leden, coaches, ouders, vrijwilligers… En het managen van een team kan uitdagend zijn. 

Het is niet vanzelfsprekend en soms kun je het gevoel hebben dat het moeilijk gaat binnen jouw club. Dan hebben wij voor jou de oplossing, want wij bieden met Clubgrade ondersteuning rond people management.

> Herken je misschien één van deze uitdagingen in jouw club?
 

We vinden te weinig trainers en vrijwilligers. Hoe pakken we dit aan?
We vinden het moeilijk om nieuwe mensen aan te trekken binnen het bestuur.
We willen onze werking professionaliseren, maar weten niet hoe.
Onze communicatie bereikt niet de juiste doelgroepen.
We willen de ouders van onze leden meer betrekken.
Wij willen onze club herstructureren, maar weten niet hoe.
De samenwerking met een andere sportclub voor een gedeeld gebouw loopt niet zo vlot

 

> Gelukkig biedt Clubgrade hierop steeds een antwoord! 
 

Heb je dus een concrete vraag of probleem binnen jouw club? Dan staat het Clubgrade-team voor je klaar om samen met jou op zoek te gaan. Wat je vraag ook is, we komen steeds tot concrete oplossingen, op maat van jouw sportclub.

Want wat Clubgrade zo uniek maakt, is de aanpak. Die werd uitgebreid onderzocht en afgestemd op sportclubs, en we zijn er terecht trots op!

In plaats van enkel en alleen met het clubbestuur te werken, nemen wij net iedereen mee aan tafel. Trainers, ouders, jeugd, bestuurders, vrijwilligers,... Alle stakeholders van de club. Iedereen kan zijn zegje doen en vooral ook luisteren naar elkaar. Samen met onze Clubgrade-begeleiders komen we niet alleen tot een oplossing, maar creëren we ook meer betrokkenheid en motivatie doorheen heel je club.

Aanpak en duur

Naargelang het thema waarmee je mee worstelt, krijg je een andere aanpak. Want wij werken op maat. De thema’s variëren van communicatie, vrijwilligersbetrokkenheid, samenwerking... In 3 sessies, met telkens enkele weken tussen, krijg je van een expert een plan op maat mee. Klaar voor de toekomst.

> Samen geven we alles voor jouw sportclub!

om deze video te bekijken.
om deze video te bekijken.