Clubgrade

Afbeelding
Afbeelding
Samen alles geven
Clubgrade

Level up!

De sportclub is een plek waar mensen elkaar ontmoeten. Het is een plaats waar iedereen graag komt en zich thuis voelt, waar elke medewerker zijn taken kent.

Toch is zo'n omgeving creëren niet vanzelfsprekend. Een sportclub besturen vraagt immers veel vaardigheden. Er zijn al heel wat tools en opleidingen beschikbaar rond managementthema's. Handig, maar veel bestuurders ondervinden daarnaast problemen met intermenselijke thema's, waarvoor de oplossingen niet zo voor de hand liggen. 

> Herken je misschien één van deze uitdagingen in jouw club?
 

Onze communicatie bereikt niet de juiste doelgroepen.
We willen onze werking professionaliseren, maar weten niet hoe.
We willen de ouders van onze leden meer betrekken.
We vinden te weinig trainers en vrijwilligers. Hoe pakken we dit aan?
Wij willen onze club herstructureren, maar weten niet hoe.

 

> Gelukkig biedt Clubgrade hierop steeds een antwoord! 
 

Heb je dus een concrete vraag of probleem binnen jouw club? Dan staat het Clubgrade-team voor je klaar om samen met jou op zoek te gaan. Wat je vraag ook is, we komen steeds tot concrete oplossingen, op maat van jouw sportclub.

Want wat Clubgrade zo uniek maakt, is de aanpak. Die werd uitgebreid onderzocht en afgestemd op sportclubs, en we zijn er terecht trots op!

In plaats van enkel en alleen met het clubbestuur te werken, nemen wij net iedereen mee aan tafel. Trainers, ouders, jeugd, bestuurders, vrijwilligers,... Iedereen kan zijn zegje doen en vooral ook luisteren naar elkaar. Samen met onze Clubgrade-begeleiders komen we niet alleen tot een oplossing, maar creëren we ook meer betrokkenheid en motivatie doorheen heel je club.

Bij Clubgrade krijg je als club een basis mee om vol vertrouwen nieuwe uitdagingen aan te gaan.

> Samen geven we alles voor jouw sportclub!

Afbeelding
Clubgrade Samen alles geven
om deze video te bekijken.