Arena

roeiers trainen outdoor
Arena

Passie voor sport, maatwerk en een gepersonaliseerde service zijn een gedeeld handelsmerk van de Vlaamse sportfederatie en Arena. Al meer dan 25 jaar is Arena de verzekeringspartner van talloze sportfederaties en clubs. Een vaste waarde in het sportlandschap.

Afbeelding
Vrouw aan het boogschieten

Expert in sportverzekeringen

Arena groeit mee met de sportsector en biedt al jaren kwaliteit en veiligheid aan federaties, clubs en sportbeoefenaars.

Kiezen voor Arena is opteren voor een coach in sportverzekeringen die betrokkenheid, beschikbaarheid, soepelheid en know-how centraal stelt. Zo vonden al meer dan 95 federaties en 1500 sportclubs een veilig onderkomen bij Arena.

Bezoek hun website ›

Inspiratiedag

Dankzij Arena kunnen we ook jaarlijks onze inspiratiedag organiseren, hét jaarlijkse netwerkevent voor een 100-tal medewerkers van sportfederaties. De dag biedt een combinatie van inspirerende sprekers, ontspanning, een toffe locatie en lekker eten. Het blijft een gesmaakte formule. 

Arena nv is een wendbare partner met de ruggengraat van een stevige internationale groep. Sportclubs en -federaties kunnen genieten van een menselijke aanpak met sport in het DNA.

Eddy Van den Bosch
Algemeen directeur

Ook partner worden?

Ook interesse om partner te worden van de Vlaamse Sportfederatie? Neem gerust even contact op, dan praten we er samen over de mogelijkheden. Contacteer ons via partners@vlaamsesportfederatie.be of bel naar 09 396 80 60. Tot dan!