Bijscholing 'Vergoedingsvormen en tewerkstelling in de sportsector'

Inhoud bijscholing

In deze opleiding krijg je een inzicht in de verschillende mogelijke vergoedingsvormen en tewerkstelling in de sportsector. Er wordt een duidelijk een overzicht gegeven van de verschillende vergoedingsvormen en het verschil ten opzichte van tewerkstelling. Verder wordt ook kort toegelicht wat de verschillende stappen zijn bij het zelf tewerkstellen van personeel. Bovendien krijg je antwoorden op: “Hoe is een loon samengesteld?”, “Wat zijn de kosten als werkgever?”, “Kan ik gepensioneerden inschakelen?”... Een must voor ieder clubbestuur en alle federaties die begaan zijn met correcte vergoedingen en officiële tewerkstelling in de sportsector!

Deze bijscholing duurt ongeveer 2,5 uur (inclusief pauze).

Deze opleiding kan ook online doorgaan. De sessie duurt dan ongeveer 2 uur.

Min aantal deelnemers

Streefcijfer: 20 deelnemers.

Absoluut minimum: 15 deelnemers.

Maximum: onbeperkt

• Lokaal met 1 pc en beamer, scherm voor de docent.
  • Zaal voor capaciteit van minstens 20 personen.
  • De aanvrager zorgt voor accommodatie, ontvangst, catering en afdrukken aangeleverd lesmateriaal.
  • De aanvrager zorgt voor de promotie van de bijscholing.
  • Inschrijvingen kunnen via een online inschrijvingsformulier op de site van de Vlaamse Sportfederatie verlopen.
  • Afhandeling van facturatie in samenspraak.
  • Achteraf verstuurt de Vlaamse Sportfederatie naar de aanwezigen een mail met o.a. een link naar een evaluatieformulier en info over het attest van deelname.

Kostprijs

De uiteindelijke kostprijs voor de bijscholing wordt berekend op basis van het aantal aanwezigen en de deelnameprijs die geldt per persoon.

Wie Tarief
Bestuurder/Club-API sportclub aangesloten bij een erkende federatie € 20
Bestuurder/Club-API sportclub niet aangesloten bij een erkende federatie € 50
Medewerker/coördinator van een erkende federatie € 20