Brisk

dribbelen met voetbal
Brisk

Brisk sports is dé referentie voor fiscale en financiële ondersteuning voor sporters en sportorganisaties. Vraag je een financiële begeleiding aan bij de Vlaamse Sportfederatie, dan is de kans groot dat je geholpen wordt door een specialist van Brisk. Samen bieden we een antwoord op elke vraag, vertrekkende vanuit een passie voor sport en met een persoonlijke aanpak. 

Afbeelding
3 vrouwen op podium na wedstrijd

Gouden tandem rond fiscaliteit

Al jaren vormen we een tandem rond alles wat te maken heeft met fiscaliteit binnen sportclubs.

Want voor sportclubs en -federaties is het zeker geen evidentie om op de hoogte te zijn van de fiscale wetgeving. Laat staan om eraan te voldoen binnen hun organisatie. Samen met brisk sports leggen we het allemaal graag uit, op maat van sportclubs. 
 

Bezoek hun website ›

Als (internationale) atleet, sportclub of -federatie kun je rekenen op onze financiële en fiscale expertise. Zo supporteren we bij brisk sports niet alleen tijdens het WK voetbal of de Olympische Spelen, we staan ook de Rode Duivels en onze olympische atleten bij op financieel en fiscaal vlak.”
 

Pieter De Ranter
Zaakvoerder brisk

Ook partner worden?

Ook interesse om partner te worden van de Vlaamse Sportfederatie? Neem gerust even contact op, dan praten we er samen over de mogelijkheden. Contacteer ons via partners@vlaamsesportfederatie.be of bel naar 09 396 80 60. Tot dan!