Groepsvoordelen

kajak in groep
Groepsvoordelen

Groepsvoordelen

Ontvang je binnen jouw sportfederatie regelmatig een factuur waarvan je denkt “Kan dit niet goedkoper?” of “Kunnen we geen betere dienstverlening krijgen voor deze prijs?". Al eens aan Shared services gedacht?

Het is een economisch basisprincipe. Grotere inkoopvolumes leiden tot interessantere prijzen of tot betere voorwaarden. En met Shared services zijn we voortdurend op zoek naar opportuniteiten om kosten te besparen. 

We bundelen ons volume en sluiten centrale overeenkomsten af. Zo maken we het aankoopproces per sportfederatie efficiënter.

Of simpel gezegd. Met hoe meer we zijn, hoe minder we betalen. Profiteer dus mee.

Wil je samenwerken? 

Ben je een bedrijf of organisatie en heb je voor ons een interessant voorstel waar de sportfederaties (en hun clubs) voordeel uit halen? Wij bieden jou een grote sector. Wij staan open voor een babbel en een koffie. 

Neem contact op ›

 

Afbeelding
Blue-bike
Deelfietsen: Blue-bike
Heb je een afspraak buitenshuis op enkele kilometers van een station? En is het net te ver om te voet te gaan of moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer?
Afbeelding
promofoto voor Visix eventmateriaal
Eventmateriaal Visix
Wil je je sportfederatie zichtbaar maken bij een groot publiek? Organiseer je wedstrijden? Of zoek je een toffe aankleding voor je promostand op evenementen?
Afbeelding
Vlaamse Sportfederatie managementondersteuning clubs ondersteuner sportfederaties sportsector
Voordelen medewerkers
Als werkgevers zijn we steeds op zoek naar manieren om onze medewerkers iets extra te geven. Ontdek van welke voordelen je als sportfederatie mee kan genieten.
Afbeelding
reiziger met trolley
Reizen
Ga op trainingsstage of wedstrijd zonder zorgen. Je reis en verblijf worden allemaal voor je geregeld.
Afbeelding
contactloos betalen
Online betalen
Online betalen is niet meer weg te denken uit de clubs. Betalingen voor lidgelden, trainingen of een drankje in de cafetaria. Bied online betaling voordelig aan jouw leden aan.