Kantoorruimte

Sinds de pandemie werken we meer van op afstand en ook meer paperless

Misschien is er bij je federatie veel ruimte vrijgekomen, die momenteel onbenut blijft. Of misschien heb je voor je medewerkers net nood aan flexibele ruimtes op verschillende locaties. Wat je situatie ook is, wij zien een opportuniteit. 

Wat willen we doen? Over heel Vlaanderen werkplekken aanbieden, zowel vast als flexibel.

Afbeelding
man aan het werk op laptop
  • We moedigen daarom federaties aan om hun vrijstaande bureaus ter beschikking te stellen, sporadisch of vast.
  • Ook Sport Vlaanderen denkt mee en wil bij nieuwbouw- en renovatieprojecten graag rekening houden met de noden van sportfederaties.
  • Interesse in kantoorruimte op een locatie met sportinfrastructuur? Laat het ons weten, wij informeren bij Sport Vlaanderen.

Fan van het concept?

Help ons verder door een korte vragenlijst te beantwoorden. Wij proberen een uitgebreid aanbod voor jullie te creëren.

Ik heb interesse ›

Het principe van satellietbureaus 

Heb je geen vast bureau? Ben je vaak op de baan? Op zoek naar vergaderruimte op een centrale plaats? Wil je tussen twee externe afspraken op een efficiënte werkplaats je mails bijwerken? Is je vaste werkplaats aan de andere kant van het land?

Via satellietbureaus vind je gemakkelijk overal in Vlaanderen een plekje bij collega-sportprofessionals. Alles is ter plaatse beschikbaar: internet, printer, koffie. En tijdens die koffie wissel je advies of ideeën uit, waardoor de samenwerking nog rijker wordt.

Stel je bureau ter beschikking

Staan bureaus vaak leeg? Heb je het gevoel dat de kosten momenteel hoog zijn? 
Stel enkele bureaus ter beschikking via ons platform en verdien een centje bij per huurbeurt door een collega van een andere federatie. Is je vergaderruimte ook vaak vrij? Dan kan je die ook aanbieden.

Met dit proefproject willen we flexibel werken stimuleren en federaties zonder vast kantoor een handje helpen. Met het platform kan je zelfs de bezetting analyseren.

Afbeelding
schaatsen

Zoekertje!

De Vlaamse Schaatsunie is momenteel actief op zoek naar een werkplaats voor 2 tot 3 personen.

Het team wil enkele dagen per week op één locatie samenwerken en ook externen kunnen ontvangen. In de regio Antwerpen - Oost-Vlaanderen. Interesse om samen met hen een kantoor te delen of je kantoor voor hen open te stellen? Laat het weten!

Heb je interesse of vragen over dit initiatief? Contacteer Leen (leen@vlaamsesportfederatie.be).