Exceltool rapportering / luik II

Beleidsplan
Boekhouding
Sportfederaties

Alle gesubsidieerde federaties werken sinds 2016 verplicht met een analytische boekhouding, met codering op het niveau van de acties van het beleidsplan. In de handleiding beleidsplan sportfederaties 2025-2028 van Sport Vlaanderen lees je alle info over luik I en II. Sportfederaties zijn vrij om hun eigen spreadsheet op te bouwen of het sjabloon luik II van Sport Vlaanderen te gebruiken.

 

Download de Exceltool

Heb je als federatie het gevoel dat je de informatie van deze analytische codering niet goed kan opvolgen? Of ben je de jaarlijkse worstelmatch tussen boekhoudpakket en luik II beu?

Download hieronder een Exceltool dat de de link legt tussen (een export van) de gegevens uit je boekhoudpakket en je luik II in Excel. Bekijk de voorbeeldversie met voorbeeldcijfers én ga met de blanco versie aan de slag.

Tip: Bekijk goed de uitleg op het eerste tabblad. Je vindt daar ook een link naar een opname met meer uitleg over hoe je de Excel kan gebruiken.

Afbeelding
Scherm

Begeleiding

Wenst je federatie begeleiding op maat van je federatie? Sport Vlaanderen biedt zelf 1 op 1-begeleiding voor sportfederaties die met de tool aan de slag willen en/of die een betere koppeling of aanpak op vlak van financiën/boekhouding/luik II willen. Neem contact op met subsidiering@sport.vlaanderen of je dossierbeheerder.

Downloads

Document niet zichtbaar

Dit document is enkel te downloaden door personen die ingelogd zijn als medewerker van een federatie die lid is van de Vlaamse Sportfederatie.

Ook interessant
Beleidsplan
Vierjaarlijks moet je als sportfederatie een beleidsplan indienen bij Sport Vlaanderen. Hoe pak je het aan?
Boekhouding
Wil je een financieel plan opmaken maar weet je niet goed hoe je hier aan begint? Wij helpen je op weg.
Boekhouding
Werk tijdig de stappen uit die je moet ondernemen bij het afsluiten van een boekjaar.