Dit was de Dag van de Sportclubbestuurder in Gent

Afgelopen zaterdag kwamen 120 sportclubbestuurders bijeen in Gent. Ze leerden bij, werden geïnspireerd en kwamen vooral in connectie met elkaar. Gezelligheid troef op ons allereerste spaghettifestijn. 

P.S. Hou alvast 7 december vrij in de agenda voor onze digitale Dag van de Sportclubbestuurder. 

Bijscholingsdag voor sportclubbestuurders

We mochten zo'n 120 sportclubbestuurders verwelkomen uit verschillende soorten sportclubs. Het was full house

Een blikje op de thema's die aan bod kwamen: goed bestuur, sponsoring, vergoedingen, communicatie, digitale uitdagingen, ouderbetrokkenheid...

We brachten hen nieuwe inzichten bij, leuke babbels en ze gingen in connectie met elkaar. Daarna volgde ons allereerste spaghettifestijn mét traditionele tombola. Het concept werd gesmaakt. Bedankt aan alle aanwezigen, het ganse team en de lesgevers. 

7 december 2024: een nieuwe digitale editie

Was het net iets te ver of moeilijk in de agenda? Hou dan alvast zaterdag 7 december vrij. Want dan gaan we opnieuw digitaal en lanceren we een groot aanbod tijdens de digitale Dag van de Sportclubbestuurder.  We houden jullie uiteraard tijdig op de hoogte van het programma en de inschrijvingen.

Afbeelding
Zedelgem Lions

Geknipte locatie, goed format, niet te kort en niet te lang, ruimte voor networking, fantastische catering, heel goede presentaties, goeie sprekers... Kortom top!

Stefan Hendrickx
Sportclubbestuurder Taekwon-Do club Hodori Sint-Lievens-Houtem