VIP2024-campagne neemt Vlaanderen op sleeptouw

Sportparticipatie

Minister van Sport Ben Weyts en Sport Vlaanderen willen de zomerspelen in Parijs aangrijpen om het komende jaar zoveel mogelijk Vlamingen in beweging te krijgen. Onder de VIP2024-vlag ('Vlamingen in Parijs') worden de komende weken en maanden heel wat acties uitgerold. Een overzicht!

Afbeelding
Logo van de VIP2024 campagne

Uitdagingen voor sporters en supporters

Affiches en promotiemateriaal

Iedere sportclub, school, gemeente of stad die deelneemt, mag rekenen op affiches en ander promotiemateriaal om de campagne in de kijker te zetten. Nog niet ingeschreven? Doe het snel en je krijgt toegang tot een online platform waar je je bestelling kan plaatsen. Binnenkort bots je op speelplaatsen, dorpspleinen en sportkantines in heel Vlaanderen dus gegarandeerd op het VIP2024-promotiemateriaal.

Media-aandacht en leuke formats

Misschien herinner je je nog de oproep van Siska Schoeters? Zij zocht sportclubs voor 'Goed gespeeld'. Een gloednieuw spelprogramma waarin elke week vier lokale sportclubs het tegen elkaar opnemen in hun verschillende disciplines. Coming up, want nog dit voorjaar herken jij misschien je lokale sportclub op het grote scherm!

 

Schrijf je sportclub in en maak kans op een trip naar Parijs

Afbeelding
Campagnebeeld VIP2024 voor sportclubs

Maak kans op 1 van de 3 hoofdprijzen: een trip naar Parijs tijdens de Olympische Spelen 2024 voor een delegatie van jouw sportclub!

Wat moet je doen? Word een VIP2024-sportclub
Breng tussen januari en mei minstens 1 van de uitdagingen tot een goed einde. Afhankelijk van het aantal voltooide uitdagingen wordt jouw sportclub:

  • een bronzen VIP2024-sportclub (= 1 uitdaging)
  • een zilveren VIP2024-sportclub (= 2 uitdagingen)
  • een gouden VIP2024-sportclub (= 3 uitdagingen)

Meer info vind je op de website van Sport Vlaanderen.