Aan de slag als club-API

Ethiek
Sportclubs
Er zijn nog 13 plaatsen beschikbaar.
Inschrijven ›
Wat leer je uit deze opleiding?

Tijdens deze sessie leer je om incidenten op een gestructureerde manier aan te pakken met respect voor de melder en alle betrokkenen.

Voor wie?

De workshop is gericht op club-API’s die eerst de sessie 'sport met grenzen' hebben gevolgd

Wist je dat je eerst de bijscholing 'Sport met grenzen' moet volgen? Heb je deze nog niet gevolgd? Schrijf je dan eerst in voor de sessie van 01.06.2024.

Waar & Wanneer
Datum Locatie Tijd
08.06.2024 Online via Zoom 9u30 - 12u30
Wie Tarief
Bestuurder/Club-API sportclub aangesloten bij een erkende federatie €20
Bestuurder/Club-API sportclub niet aangesloten bij een erkende federatie €50
Medewerker/coördinator van een erkende federatie €20
Medewerker/coördinator van een niet-erkende federatie €50
Ambtenaar van een sport- of vrijetijdsdienst €50
Student of docent (binnen een LO-opleiding) (op vertoon van studentenkaart) €50
Andere €50
  • Wil je graag deelnemen? Leuk! Lees hier even door bij twijfel tegen welk tarief.
  • De factuur wordt digitaal bezorgd ongeveer één maand voor de start (of na inschrijving).

Annulering

• Bij annulering meer dan 20 kalenderdagen vóór de bijscholing plaatsvindt, betalen we de deelnameprijs volledig terug.
  • Bij annulering minder dan 20 kalenderdagen maar meer dan 10 kalenderdagen vóór de bijscholing plaatsvindt, factureren we 50% van de deelnameprijs.
  • Bij annulering minder dan 10 kalenderdagen vóór de bijscholing plaatsvindt, factureren we de deelnameprijs volledig.

Inschrijven voor deze bijscholing?

Meld je aan om in te schrijven

Toon bijscholingen voor
jeugspelers
17.04.2024
Sportfederaties
Sportfederaties komen samen rond sportkaderopleidingen.
man en vrouw in een meeting
18.04.2024
Sportfederaties
Een voordeligere prijs voor je sociaal secretariaat? We sloten een overeenkomst voor de sportsector met Partena.
teamspirit
18.04.2024
Sportfederaties
Ontdek nieuwe initiatieven en overleg met federaties hoe zij bepaalde thema's aanpakken.
Groep vrienden eet spaghetti
20.04.2024
Sportclubs
Dé bijscholings- en ontmoetingsdag voor sportclubbestuurders. Met interactie & een heus spaghettifestijn!
Man en vrouw fitnessen samen
23.04.2024
Sportclubs
Welk beleid kan een sportclub ontwikkelen om een veilig sportklimaat te creëren?
meisje op skateboard in indoor hall
24.04.2024
Antwerpen
Sportfederaties
Van plan om projectsubsidies aan te vragen? Vuur je vragen af op experten én ga in dialoog met andere federaties.
waterflesje
24.04.2024
Sportfederaties
Leer je graag meer over het aantrekken en behouden van vrijwilligers? In deze sessie tonen we je hoe je hier mee aan de slag kan gaan.
Coach
30.04.2024
Sportclubs
Een laagdrempelig aanspreekpunt, goede eerste opvang en vlotte doorverwijzing zijn cruciaal in je sportclub.
administratie
16.05.2024
Sportfederaties
Ben jij de cijferexpert van je federatie? Of wil je het worden? Dan is deze dag op jouw lijf geschreven!