Uitwisselingsmoment tussen club-API's

Ethiek
Volzet
Wat leer je uit deze opleiding?

Ervaringen uitwisselen staat centraal! Je bespreekt een aantal concrete cases van grensoverschrijdend gedrag met collega club-API’s en leert hoe zij hiermee omgaan binnen hun club. Je krijgt ook de kans om eigen cases voor te leggen en feedback te vragen aan andere club-API’s over jouw aanpak.

Voor wie?

Club-API’s die de basisopleiding voor club-API succesvol hebben afgerond.

Waar & Wanneer
Datum Locatie Tijd
27.05.2024 Online via Zoom 19u30- 21u30
Wie Tarief
Bestuurder/Club-API sportclub aangesloten bij een erkende federatie €20
Bestuurder/Club-API sportclub niet aangesloten bij een erkende federatie €50
Medewerker/coördinator van een erkende federatie €20
Medewerker/coördinator van een niet-erkende federatie €50
Ambtenaar van een sport- of vrijetijdsdienst €50
Student of docent (binnen een LO-opleiding) (op vertoon van studentenkaart) €50
Andere €50
  • Wil je graag deelnemen? Leuk! Lees hier even door bij twijfel tegen welk tarief.
  • De factuur wordt digitaal bezorgd ongeveer één maand voor de start (of na inschrijving).

Annulering

• Bij annulering meer dan 20 kalenderdagen vóór de bijscholing plaatsvindt, betalen we de deelnameprijs volledig terug.
  • Bij annulering minder dan 20 kalenderdagen maar meer dan 10 kalenderdagen vóór de bijscholing plaatsvindt, factureren we 50% van de deelnameprijs.
  • Bij annulering minder dan 10 kalenderdagen vóór de bijscholing plaatsvindt, factureren we de deelnameprijs volledig.

Deze bijscholing is volzet

Heb je toch interesse laat het ons weten:

Toon bijscholingen voor
man en vrouw in een meeting
18.04.2024
Sportfederaties
Een voordeligere prijs voor je sociaal secretariaat? We sloten een overeenkomst voor de sportsector met Partena.
teamspirit
18.04.2024
Sportfederaties
Ontdek nieuwe initiatieven en overleg met federaties hoe zij bepaalde thema's aanpakken.
Groep vrienden eet spaghetti
20.04.2024
Gent
Sportclubs
Dé bijscholings- en ontmoetingsdag voor sportclubbestuurders. Met interactie & een heus spaghettifestijn!
Man en vrouw fitnessen samen
23.04.2024
Sportclubs
Welk beleid kan een sportclub ontwikkelen om een veilig sportklimaat te creëren?
meisje op skateboard in indoor hall
24.04.2024
Antwerpen
Sportfederaties
Van plan om projectsubsidies aan te vragen? Vuur je vragen af op experten én ga in dialoog met andere federaties.
waterflesje
24.04.2024
Sportfederaties
Leer je graag meer over het aantrekken en behouden van vrijwilligers? In deze sessie tonen we je hoe je hier mee aan de slag kan gaan.
Coach
30.04.2024
Sportclubs
Een laagdrempelig aanspreekpunt, goede eerste opvang en vlotte doorverwijzing zijn cruciaal in je sportclub.
administratie
16.05.2024
Gent
Sportfederaties
Ben jij de cijferexpert van je federatie? Of wil je het worden? Dan is deze dag op jouw lijf geschreven!
loper
16.05.2024
Sportclubs
Aan de slag met genderbewust taal- en beeldgebruik! In deze sessie ontdek je hoe je dat kan toepassen in de sportclub.