Overlegmoment beleidsfocussen jeugdsport en kansengroepen

Sportparticipatie
Antwerpen
Wat leer je uit deze opleiding?

Van plan om een project in te dienen voor een beleidsfocus? Of wil je reflecteren over je goedgekeurde project met collega's en experten? Dan is het overlegmoment beleidsfocussen zeker iets voor jou!

Voor wie?

Medewerkers van gesubsidieerde sportfederaties die verantwoordelijk zijn voor:

• (beleidsfocus) jeugdsport
  • (beleidsfocus) kansengroepen

Infosessies Sport Vlaanderen

• Vorig jaar organiseerden we samen met Sport Vlaanderen en het Onderzoeksplatform Sport de sessie 'kwalitatief jeugdsportaanbod'. Heb je deze sessie gemist? Klik dan snel door naar de presentatie en het rapport en lees alles over nieuwe criteria voor de beleidsfocus jeugdsport.

• Sport Vlaanderen organiseerde digitale infosessies over de verschillende beleidsfocussen. Je kan ze online herbekijken.
    Vóór 10 september 2024 zal je je subsidieaanvragen kunnen indienen via het e-loket van Sport Vlaanderen.

Tweede overlegmoment

Zin om ook ideeën uit te wisselen over de andere beleidsfocussen?

Waar & Wanneer
Datum Locatie Adres Tijd
woensdag 24.04.2024 Het Scoutshuis

Wilrijkstraat 45
2140 Antwerpen

9u - 15u
  • 's Middags voorzien we een lunch.
  • Na inschrijving ontvang je een aantal dagen voor het overlegmoment een e-mail met praktische informatie.
Prijs Groep
Gratis Exclusief voor federatiemedewerkers
  • Deelname is gratis maar inschrijven is noodzakelijk.

Annulering

• Kan je er toch niet bij zijn? Geen probleem. Zorg ervoor dat je de annulering ten laatste op 17 april doorgeeft.
  • Bij annulering na 17 april rekenen we een 'no show fee' van 50 euro aan.

Deze bijscholing is volzet

Heb je toch interesse laat het ons weten:

Toon bijscholingen voor
man en vrouw in een meeting
18.04.2024
Sportfederaties
Een voordeligere prijs voor je sociaal secretariaat? We sloten een overeenkomst voor de sportsector met Partena.
teamspirit
18.04.2024
Sportfederaties
Ontdek nieuwe initiatieven en overleg met federaties hoe zij bepaalde thema's aanpakken.
Groep vrienden eet spaghetti
20.04.2024
Gent
Sportclubs
Dé bijscholings- en ontmoetingsdag voor sportclubbestuurders. Met interactie & een heus spaghettifestijn!
Man en vrouw fitnessen samen
23.04.2024
Sportclubs
Welk beleid kan een sportclub ontwikkelen om een veilig sportklimaat te creëren?
meisje op skateboard in indoor hall
24.04.2024
Antwerpen
Sportfederaties
Van plan om projectsubsidies aan te vragen? Vuur je vragen af op experten én ga in dialoog met andere federaties.
waterflesje
24.04.2024
Sportfederaties
Leer je graag meer over het aantrekken en behouden van vrijwilligers? In deze sessie tonen we je hoe je hier mee aan de slag kan gaan.
Coach
30.04.2024
Sportclubs
Een laagdrempelig aanspreekpunt, goede eerste opvang en vlotte doorverwijzing zijn cruciaal in je sportclub.
administratie
16.05.2024
Gent
Sportfederaties
Ben jij de cijferexpert van je federatie? Of wil je het worden? Dan is deze dag op jouw lijf geschreven!
loper
16.05.2024
Sportclubs
Aan de slag met genderbewust taal- en beeldgebruik! In deze sessie ontdek je hoe je dat kan toepassen in de sportclub.