Projectplanning van A tot Z

Sportfederaties
Er zijn nog 6 plaatsen beschikbaar.
Inschrijven ›
Wat leer je uit deze opleiding?

Word je binnen de federatie vaak ingeschakeld om projecten uit te werken? Of misschien ben je zelf het brein achter geniale projecten binnen jouw federatie? Hoe dan ook, bij het uitwerken van projecten komt heel wat kijken: van verkenningstochten over planningsstrategieën naar timemanagement.

In deze interactieve tweedaagse slaan we geen enkele stap over. Schrijf je in voor projectplanning van A tot Z.

Voor wie?

Deze bijscholing is een aanrader voor federatiemedewerkers die in aanraking komen met één of meerdere aspecten van projectplanning.

Katia van Belle

Katia Van Belle

Als handelsingenieur en Project Management Professional heeft Katia Van Belle jarenlang ervaring in het leiden en coördineren van projecten. Ze komt haar ervaring met ons delen tijdens deze interactieve bijscholing.

Katia is gekend om haar energieke en enthousiaste stijl en neemt haar deelnemers mee in een traject van leren, proberen en groeien. 'Doen' zal ook centraal staan tijdens onze bijscholing. Ideaal toch?

Waar & Wanneer
Datum  Locatie Planning
10.06.2024 Huis van de Sport, Zuiderlaan 13, 9000 Gent  9u00 - 16u30
14.10.2024 Mechelen, TBD  9u00 - 16u30

Wie Tarief
Leden € 400 incl. btw voor de volledige bijscholing
  • De factuur wordt digitaal bezorgd ongeveer één maand voor de start (of na inschrijving).

Annulering

• Bij annulering meer dan 20 kalenderdagen vóór de bijscholing plaatsvindt, betalen we de deelnameprijs volledig terug.
  • Bij annulering minder dan 20 kalenderdagen maar meer dan 10 kalenderdagen vóór de bijscholing plaatsvindt, factureren we 50% van de deelnameprijs.
  • Bij annulering minder dan 10 kalenderdagen vóór de bijscholing plaatsvindt, factureren we de deelnameprijs volledig.

Inschrijven voor deze bijscholing?

Meld je aan om in te schrijven

Toon bijscholingen voor
    man en vrouw in een meeting
    18.04.2024
    Sportfederaties
    Een voordeligere prijs voor je sociaal secretariaat? We sloten een overeenkomst voor de sportsector met Partena.
    teamspirit
    18.04.2024
    Sportfederaties
    Ontdek nieuwe initiatieven en overleg met federaties hoe zij bepaalde thema's aanpakken.
    Groep vrienden eet spaghetti
    20.04.2024
    Sportclubs
    Dé bijscholings- en ontmoetingsdag voor sportclubbestuurders. Met interactie & een heus spaghettifestijn!
    Man en vrouw fitnessen samen
    23.04.2024
    Sportclubs
    Welk beleid kan een sportclub ontwikkelen om een veilig sportklimaat te creëren?
    meisje op skateboard in indoor hall
    24.04.2024
    Antwerpen
    Sportfederaties
    Van plan om projectsubsidies aan te vragen? Vuur je vragen af op experten én ga in dialoog met andere federaties.
    waterflesje
    24.04.2024
    Sportfederaties
    Leer je graag meer over het aantrekken en behouden van vrijwilligers? In deze sessie tonen we je hoe je hier mee aan de slag kan gaan.
    Coach
    30.04.2024
    Sportclubs
    Een laagdrempelig aanspreekpunt, goede eerste opvang en vlotte doorverwijzing zijn cruciaal in je sportclub.
    administratie
    16.05.2024
    Sportfederaties
    Ben jij de cijferexpert van je federatie? Of wil je het worden? Dan is deze dag op jouw lijf geschreven!
    loper
    16.05.2024
    Sportclubs
    Aan de slag met genderbewust taal- en beeldgebruik! In deze sessie ontdek je hoe je dat kan toepassen in de sportclub.